Vingino Blue Ray Blocking brillen
Vingino Blue Ray Blocking brillen

Blue Ray Blocking brillen

Gemaakt voor de bescherming van kinderogen

We kunnen er niet onderuit: de nieuwe generatie groeit op met beeldschermen. Of het nu tv is, tablets of mobiele telefoons. Onze kinderen gebruiken ze thuis, maar ook op school. Goed voor de ontwikkeling, maar het brengt ook gevaren mee voor de ogen. Steeds meer kinderen moeten een bril. Dat zien we in de enorme toename van bijziendheid bij kinderen op jonge leeftijd. Een oorzaak daarvan is de blauwe straling die de beeldschermen van de apparaten uitstralen. Dat blijkt uit recent onderzoek van de Erasmus Universiteit.

Vingino Eyewear is daar bewust van en heeft daarom vorig jaar de ontwerpactie “Ontwerp je eigen computerbril” in het leven geroepen. Daaruit zijn de mooiste ontwerpen van kinderen zelf gekomen en deze ontwerpen zijn uitgewerkt tot de mooie collectie die vanaf eind november beschikbaar is! De collectie is voorzien van blauw licht werende glazen en zijn daarmee geschikt voor alle kinderen. Ook de niet-brildragers.

 

Speciale pre-order actie!

De Blue Ray Blocking collectie bestaat uit vijf ontwerpen in de maat 45-15-130 . De brillen worden in pakketten geleverd van 5 stuks, met doosjes en een informatief balie-display. Dit totaal pakket kost €115,-, voor Optitrade leden hebben we echter een speciale aanbieding. Zij ontvangen het pakket voor slechts €100,-. Haal dit pakket nu in huis!