Selecteer een pagina

Word Vingino Premium Dealer

 

Wist u dat:

 • uit recent onderzoek van de Erasmus universiteit is gebleken dat de markt voor kinderbrillen drie keer groter blijkt dan men altijd heeft gedacht?
 • dat uit hetzelfde onderzoek blijkt dat slechtziendheid erfelijk is? Kinderen van ouders met een bril blijken vaak ook een bril nodig te hebben.
 • opticiens die een vaste collectie kinderbrillen in de winkel hebben significant meer kinderbrillen verkopen gedurende het hele jaar.

Onlangs publiceerde de Erasmus universiteit het bevolkingsonderzoek Generation K: een onderzoek naar de erfelijkheid van slechtziendheid en naar de verkoop van kinderbrillen. In het onderzoek kwam naar voren dat de kinderen van brildragende ouders vaak zelf ook een bril nodig blijken te hebben en dat de verkoop van kinderbrillen daardoor groter is dan men tot nu toe heeft aangenomen.

Het is ook veelvoorkomend dat wanneer een kind uiteindelijk een bril nodig blijkt te hebben, de ouders geneigd zijn eerst naar hun eigen opticien te gaan. En hoe mooi zou het zijn als u alle kinderen van uw bestaande klanten en alle kinderen uit de buurt van niet-brildragers, als eerste en als beste kan bedienen? Om altijd een grote en up-to-date collectie in de winkel te hebben zonder het risico van grote afschrijvingen te lopen?

 

Dit kan met Vingino Eyewear’s Premium Partnerschap

Omdat wij altijd als best doorverkochte merk naar voren komen hebben wij nieuwe samenwerkingsvorm in het leven geroepen: het Vingino Premium Partnerschap, waar direct voordelen aan verbonden zijn:

 • Premium Partners krijgen 40 Vingino posities in hun winkel en kunnen deze collectie ongelimiteerd omruilen.
 • De collectie wordt 2 keer per jaar, in overleg, door ons opgefrist en up-to-date gemaakt.
 • Premium Partners verkopen significant meer kinderbrillen.
  Wanneer een opticien een ruimere keuze kinderbrillen heeft hangen, leidt dit tot duidelijkere mond-tot-mond-reclame onder ouders. Hierdoor zijn ouders sneller geneigd naar de winkel met de grotere collectie te komen voor de aanschaf van een nieuwe bril.
 • Premium Partners houden MEER marge over op Vingino-brillen, omdat afschrijving aan het einde van het jaar niet nodig is.
 • Premium Partners krijgen exclusief toegang tot de speciaal ontwikkelde Vingino Premium Collectie (verwachte lancering zomer 2019).
 • Premium Partners krijgen een speciale vermelding op onze veel bezochte site.


Onze site wordt gemiddeld 2.500 keer per maand bezocht. U als Premium Partner wordt apart genoemd op een Premium Partner pagina en wordt zo direct gepromoot onder de ouders die op zoek zijn naar een opticien voor hun kind. Zie https://vinginoeyewear.com/vingino-shops/
 

 

Hoe wordt u Vingino Premium Partner?

Het mooie is dat u, als u al Vingino Eyewear verkoopt, bijna niets hoeft te doen om Premium Partner te worden. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige collectie naar 40 of meer monturen te verhogen. Hetzelfde geldt als u nog geen Vingino Eyewear verkoopt. Met slechts een kleine investering bent u partner, waarna u altijd de meest up-to-date collectie van het best verkochte kindermerk in huis heeft.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd bij ons kantoor of één van onze verkopers terecht. Neem contact met ons op via 020 40 80 737, of via [email protected]

 

Speciale Premium acties

Vingino zitzakken

Vingino zitzakken

Bestel een Vingino t.w.v. € 175,- zitzak met korting. Een mooie aanvulling voor uw etalage of leuk om in te zetten als (weggeef)actie!

Vingino

Vingino kortingsbonnen

Vingino Premium Dealers kunnen gebruik maken van de 15% kortingsbonnen van Vingino. Deze bonnen kunnen uw klanten gebruiken op de Vingino webshop.